top of page

KYNNET

Tarjoamme kaiken tarvitsemasi

WhatsApp Image 2023-12-04 at 14.15.57 (1).jpeg

Geelilakkaus ja pidennykset

Nosta kyntesi kunto ja kauneus uudelle tasolle kynsipalveluillamme, jotka ovat täydellinen yhdistelmä taiteellisuutta ja kestävyyttä.

 

Ammattitaitoiset kynsiteknikkomme ovat koulutettu tekemään virheettömät geelikynnet, jotka varmistavat upean ja pitkäkestoisen lopputuloksen. Nauti hemmottelevasta kokemuksesta, kun huolellisesti muotoilemme, hiomme ja kiillotamme kyntesi täydellisiksi!

Miksi valita Blossom?

Kynsienhoito terveys edellä: Pidämme etusijalla luonnollisten kyntesi terveydestä. Geelinlevitysprosessimme on hellävarainen ja suunniteltu parantamaan kyntesi vahvuutta ja elinvoimaa jättäen ne kauniin näköisiksi tinkimättä niiden eheydestä.

 

Henkilökohtainen palvelu: Tyytyväisyytesi on meille tärkeintä. Kokeneet teknikot käyttävät aikaa ymmärtääkseen mieltymyksiäsi ja varmistavat yksilöllisen ja räätälöidyn geelikynsikokemuksen, joka ylittää odotuksesi

WhatsApp Image 2023-12-04 at 14.12.21.jpeg
Colorful Manicure

Miksi valita Blossom?

Poikkeuksellinen kestävyys: Premium geelituotteilla ja omalla kynsien vahvistamis -palvelullamme voimme taata kestävät kynnet, jotka kestävät päivittäistä toimintaa ja varmistavat, että manikyyrisi näyttää moitteettomalta viikkojen ajan.

 

Monipuoliset kynsimallit: Klassisista ja hillittyistä rohkeisiin ja trendikkäisiin tyyleihin kynsitaiteilijamme pysyvät viimeisimpien trendien edellä ja tarjoavat monipuolisen valikoiman malleja. Halusitpa sitten tyylikkään nude lookin, monimutkaista kynsitaidetta tai eloisia värejä, meillä on kaikki!.

Varaa aikasi nyt

Varaa aika jo tänään ja hemmottele itseäsi täydellisellä geelikynsikokemuksella Blossom Kauneushoitolassa!

 

Muuta kyntesi mestariteokseksi, joka heijastaa ainutlaatuista tyyliäsi ja säteilee itseluottamusta.

Nail Polish

HINNASTO

Uudet rakennekynnet
Rakennekynnet, huolto
Rakennekynnet, poisto
Yhden kynnen korjaus
Uusi Geelilakkaus 
Geelilakkaus, huolto
Geelilakkaus, poisto
Luonnonkynsien vahvistus
Manikyyri (sis. lakkauksen)

Lasten manikyyri

Kynttiläterapiaa (käsihoito)

75€

62€

40€

10€

42€

46€

30€

+10€

35€

30€

42€

bottom of page