top of page

sokerointi

Silkinpehmeä ja vastustamaton iho

WhatsApp Image 2023-12-04 at 14.12.23.jpeg
WhatsApp Image 2023-12-04 at 14.12.23.jpeg

Paljasta silkkisen sileän ihon suloinen salaisuus

Kutsumme sinut salonkiimme tutustumaan sokeroinnin lempeään viehätykseen – luonnolliseen ja tehokkaaseen tapaan saavuttaa vastustamattoman sileä iho.

 

Sokerointi, jonka juuret ovat muinaisissa kauneusperinteissä, hyödyntää sokerin, sitruunan ja veden voimaa luoden karvanpoistomassan, joka ei ainoastaan jätä ihoa silkkiseksi, vaan myös syleilee luonnon yksinkertaisuutta.

Miksi valita Blossom?

Hellävarainen ja luonnollinen: Koe sokeroinnin lempeä kosketus, luonnollinen karvanpoistomenetelmä, jossa käytetään sokerista, sitruunasta ja vedestä valmistettua tahnaa. Sano hyvästit koville kemikaaleille ja nauti luonnollisemmasta lähestymistavasta silkkiseen, karvattomaan ihoon.

 

Minimaalinen epämukavuus, parhaat tulokset: Ammattitaitoiset kosmetologimme ovat sokeroinnin asiantuntijoita, mikä takaa mukavan kokemuksen minimaalisella epämukavuudella. Ei enää punoitusta tai ärsytystä, vaan tuloksena on kaunis, sileä iho, joka kestää.

Sopii kaikille ihotyypeille: Olipa ihosi herkkä tai olet altis sisäänkasvaneille karvoille, sokerointi on erinomainen valinta. Sokerointimassamme täysin luonnolliset ainesosat ovat hellävaraisia iholle, joten se sopii kaikille ihotyypeille.

WhatsApp Image 2023-12-04 at 14.12.25.jpeg
bottom of page